SKAPA JUL FÖR DE SOM SPENDERAR DECEMBER PÅ BARNSJUKHUSET

SKAPA JUL FÖR DE SOM SPENDERAR DECEMBER PÅ BARNSJUKHUSET

Alla kan göra något - och för Pontus Wernbloom med vänner var det att ta initiativet till att skapa en insamling för barnsjukhuset tillsammans med företag och privatpersoner. Var med och gör detta tillsammans för att skapa en gnistrande jul genom insamlingen för barnen på Drottning Silvias barnsjukhus.

När barn och unga drabbas av sjukdom behövs miljöer, upplevelser och aktiviteter som uppmuntrar till lek och skratt, en tillvaro som skänker tröst och hopp. Eftersom många barn och unga spenderar december månad och sin jul på barnsjukhuset vill vi på Insamlingsstiftelsen samla in medel för att skapa guldkant. Denna insamling bidrar till att skapa jul och stiftelsens årliga arbete med att skapa glädje för barnen.

– Julen är en högtid som man kanske tar för givet att få fira hemma med nära och kära men för många familjer ser verkligheten tyvärr inte ut så. Därför känns det självklart att hjälpa till att förgylla barnens tillvaro på sjukhuset genom denna insamling där målet är att skapa glädje för de som inte har möjlighet att spendera december hemma, säger Pontus Wernbloom.

Bidra till insamlingen genom att skänka en valfri gåva via insamlingen här.

Som företag kan du också vara med och ge en gåva, klicka här för att se vilka företag som är med. Tack för ert bidrag!

Största möjliga tack till Pontus och hans vänner som gör denna insamling möjlig. Tillsammans skapar vi en fröjdefull jul för alla dem som spenderar sin jul på Sveriges största barnsjukhus!

#glädjeläker

You must allow all cookies to see this video.

149,890 kr
Collected


3
Fundraisers

309
Donations