Skapa jul för de som spenderar december på barnsjukhuset

Skapa jul för de som spenderar december på barnsjukhuset

Bidra till insamlingen genom att skänka en gåva här: Skapa jul för de som spenderar december på barnsjukhuset

Tillsammans med teamet bakom podcasten Hunden, Katten, Glassen skapar vi 2023 en insamling för barnsjukhuset ihop med företag och privatpersoner. Var med och skapa en gnistrande jul genom insamlingen för barnen på Drottning Silvias barnsjukhus.

När barn och unga drabbas av sjukdom behövs miljöer, upplevelser och aktiviteter som uppmuntrar till lek och skratt, en tillvaro som skänker tröst och hopp. Eftersom många barn och unga spenderar december månad och sin jul på barnsjukhuset vill vi på Insamlingsstiftelsen samla in medel för att skapa guldkant. Denna insamling bidrar till att skapa jul och stiftelsens årliga arbete med att skapa glädje för barnen.

- Det har varit helt otroligt fint att se hur många som vill vara med och bidra. Jag hoppas att vi i år kan överträffa förra årets insamling på 1 miljoner kronor till Insamlingsstiftelsen på Drottning Silvias barnsjukhus, säger Pontus Wernbloom.

Bidra till insamlingen genom att
- Skänka en valfri gåva via insamlingen här
- Buda på vår auktion med signerade tröjor https://www.tradera.com/campaign/insamlingsstiftel...

Är du ett företag som vill bidra – kontakta oss direkt på lisa@barnsjukhuset.nu

Varmt tack till Pontus Wernbloom, Tobias Hysén och Mattias Bjärsmyr som gör denna insamling möjlig. Tillsammans skapar vi en fröjdefull jul för alla dem som spenderar sin jul på Sveriges största barnsjukhus!

Läs mer om årets julinsamling på vår hemsida: https://www.gladjelaker.se/julgava2023/
Mer om Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus: www.gladjelaker.se

#glädjeläker


132 443 kr
Insamlat


1
Insamlingar

215
Gåvor